Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Вересень 2016
П В С Ч П С Н
« Сер   Жов »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Авторизація
Архів

Вже 30 років Червоноградське БСМР виконує маркшейдерські, топографо-геодезичні, картографічні, када­строві та спе­ціа­лі­­зовані проект­ні роботи за за­явка­ми відокремлених підрозділів ДП “Львів­­вугіл­ля” та на договірних за­са­дах зі сторон­німи замовниками.DSCF1809

Робочі будні спеціалістів Бюро – це щоденні виїзди для проведення обстежень, спостережень, інструментальної зйомки та довгі години опра­цювання ре­зультатів, складання зві­тів, креслень, проектів, рекомендацій.

Створювалося БСМР в першу чергу для спостережень за деформаціями об’єктів і земної поверхні в результаті ведення гірничих робіт шахтами. Поступово, з придбанням необхідних інструментів і укомплектуванням спеціалістами Бюро почало виконувати додатково значний перелік робіт.

Велика частка робіт – це спос­тереження за зрушенням земної по­верхні під впливом проведення гір­ничих робіт. Це робиться з метою ви­значення деформації об’єктів – спо­руд, підземних комунікацій, опор ЛЕП, залізничних колій тощо. Важливі й ро­боти щодо перевірки відповідності співвідношення геометричних еле­мен­тів підйомних установок шахт.

Для більшості вугільних підприємств проводились роботи із складання і роздруку схеми вентиляції та планів гірничих робіт, зйомки вугільних скла­дів та породних відвалів, топозйомки, розрахунки зрушень та деформацій земної поверхні. Враховуючи складність і великий об’єм розрахунків БСМР взяло на себе роботи по розробці для всіх шахт Львівської і Волинської груп проектів підробки земної поверхні і аналіз результатів підробки з виконанням великого об’єму графічної документації. Для якісної розробки проектів силами БСМР виконуються поповнюючи топозйомки земної поверхні, нівелювання дренажних каналів, залізничних колій, інструментальні визначення опор ЛЕП (лінії електропередачі), обстеження об’єктів підробки з метою визначення їх стану і розробки рекомендацій по посиленню конструкцій. Коли виникла проблема з придбанням нових маркшейдерських приладів і інструментів, в БСМР було організовано їх ремонт і юстировку. За період з 2008 року відремонтовано і відюстовано 160 теодолітів і нівелірів для шахт ДП “Львіввугілля”.Копия-Фото051

Для розробки проектів землеустрою відповідно до вимог законодавства України, з метою отримання права власності, права на постійне користування або оренду земельної ділянки в Бюро було організовано кадастрову службу, яка виконує дані роботи. Останнім часом в бюро звертається багато воїнів АТО.

У зв’язку зі зміною вимог у сфері виконання проектних, геодезичних і кадастрових робіт Бюро організувало навчання, здачу екзаменів і отримало сертифікати на право виконання таких робіт.

 Усі роботи виконує висококва­лі­фі­кований колектив маркшейдерів, гео­дезистів, землевпорядників та замір­ників у тісній співпраці з геолого-маркшейдерськими службами шахт ДП “Львіввугілля”.

З початку року при плані 1341,0 тис грн. ЧБСМР викона­ло робіт на загальну суму 1368,6 тис грн., що становить 102,1%, у тому числі для органі­за­цій, що не входять до держпідпри­ємства – 108,3 тис грн. (7,9%).

Користуючись нагодою, у ці сонячні вересневі дні, колектив шахтарів Прибужжя вітають працівників Червоноградського бюро спеціалізованих маркшейдерських робіт ДП «Львіввугілля» з їхнім ювілеєм – 30-річчям від початку роботи та бажають подальших плідних успіхів у роботі, здоров’я та мирного неба, щастя та благополуччя.

Прес-служба ДП «Львіввугілля»