Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Березень 2013
П В С Ч П С Н
« Лют   Кві »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Авторизація
Архів

Изображение 019

12 березня в приміщенні Державного підприємства відбулося чергове засідання постійно – діючої комісії з охорони праці в якому взяли участь генеральний директор ДП «Львіввугілля» Микола Клюка, технічний директор Олег Акімов, заступник начальника Західної МДІН (Міжрегіональної Державної інспекції нагляжду у вугільній промисловості) Володимир Осадця, заступник генерального директора з виробничих питань Андрій Дяченко, заступник генерального директора з охорони праці та НС Валерій Соколовський, командир Львівсько-Волинського ВГРЗ ігор Яворовський, правовий інспектор Львівського терорганізації працівників вугільної промисловості Петро Смаль, начальник відділу охорони праці Червоноградського виконкому Богдан Дубик, а також в роботі ПДК з охорони праці брали участь: директори та головні інженери відокремлених підрозділів, заступники директорів з охорони праці, головні механіки, начальники дільниць ВТБ, видобувних та підготовчих дільниць шахт. На порядок денний винесено чотири питання.Изображение 026

Про стан охорони праці виробничого травматизму, професійної захворюваності та хід виконання заходів “Коплексної програми підвищення безпеки праці на вугледобувних підприємствах…” на відокремлених підрозділах ДП “Львіввугілля” за 2012р та стан протипожежного захисту відокремлених підрозділів присутніх поінформували заступник генерального директора з охорони праці та НС
Соколовський В.В. та командир ЛВ ВГРЗ Яворський І.І.Изображение 023

Заслухавши інформації постійно-діюча комісія вирішила: провести аналіз виробничого травматизму, професійних захворювань та стану охорони праці. Забезпечити належну виробничо – технологічну дисципліну серед працівників шахт і підприємств з метою зниження рівня травматизму та профзахворювань. Посилити контроль за дотриманням правил внутрішнього трудового розпорядку та табельного обліку і не допускати випадків безпідставного відлучення працівників з роботи, допущення до роботи осіб в нетверезому стані. Здійснювати контроль за станом забезпеченості працівників підприємства засобами індивідуального та колективного захисту.

 

Про результати комплексного обстеження стану охорони праці і техніки безпеки на ВП “Шахта “Червоноградська”, яке проводилося з 18 лютого по 01 березня 2013 року та результати “учбової тривоги” доповідали в. о. директора ВП “Шахта “Червоноградська” Жирій О.С. та заступник технічного директора з протиаварійного захисту Руденко С.Є. Постійно – діюча комісія роботу керівників та спеціалістів шахти до комплексного обстеження стану охорони праці визнали задовільною.

Крім того ПДК було розглянуто ще два питання. Підсумовуючи роботу засідання комісії генеральний директор наголосив, що найголовнішим для кожного керівника забезпечення безпечних умов праці на кожному робочому місці. За результатами роботи ПДК був виданий наказ про затвердження рішення ПДК яка відбулася 12 березня 2013року.

Прес-служба ДП «Львіввугілля»