Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Серпень 2013
П В С Ч П С Н
« Лип   Вер »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Авторизація
Архів

Е.Ставицький

Відбулось офіційне зібрання з нагоди Дня шахтаря у м. Донецьк за участі Президента України Віктора Януковича та Міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького

 PM907image00122 серпня, відбувся офіційний візит Президента України Віктора Януковича до Донецької області за участі Міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуарда Ставицького, в рамках якого члени делегації вшанували пам’ять шахтарів, загиблих на виробництві, та взяли участь у зібранні з нагоди Дня шахтаря.

Під час візиту Віктор Янукович наголосив на необхідності модернізації вугільної галузі:«Створення сучасного енергетичного комплексу прискорить розвиток реального сектору економіки та основних галузей промисловості», – переконаний Президент України.

«Остаточна мета цього процесу – створити галузь нової економічної якості за рахунок впровадження передових технологій виробництва та управління, сучасних стандартів безпеки праці», – сказав Віктор Янукович. Президент зауважив, що це частина великого плану з диверсифікації джерел споживання енергії, зменшення залежності від зовнішніх постачань енергоносіїв та впровадження енергозберігаючих технологій. За його словами, вже здійснено заходи щодо збільшення вживання вугілля на внутрішньому ринку. «Таким чином ми створюємо ринкові умови для розвитку вугільної галузі», – наголосив Віктор Янукович.

Крім того, під час зібрання йшлося про збереження існуючого фонду перспективних працюючих шахт, подальше зростання заробітньої плати у галузі та безпеку гірничих робіт.

«Стабільна робота шахтарів – гарантія енергетичної безпеки України, гарантія розвитку шахтарських міст і основа добробуту мільйонів сімей», – сказав Глава держави.

Президент зазначив, що володіння запасами енергетичних ресурсів стає найважливішою конкурентною перевагою, тому у світі триває гостра боротьба за ресурси розвитку. «У цих умовах вугілля, безсумнівно, – це стратегічний ресу