Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Серпень 2016
П В С Ч П С Н
« Лип   Вер »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Авторизація
Архів

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІШановні колеги!

Щиро вітаю з Днем Державного Прапора України та 25-ою річницею Незалежності України!

Наш синьо-жовтий стяг є символом єднання всіх українців світу і громадян нашої держави, він гордо здіймається на честь кожної перемоги наших олімпійців у Ріо-де-Жанейро та майорить на позиціях оборонців нашої землі. Кольори Прапора, що символізують життєві цінності й орієнтири українців – життєдайне хлібне поле і мирне небо – надихають нас на творчу працю та утвердження демократичних цінностей.

Становлення нашої держави упродовж 25 років проходило непросто, адже позбутися стереотипів, насаджених пропагандою, не можна за одну мить. Проте навіть в умовах інформаційної війни українці непохитні та єдині у бажанні жити у вільній, незалежній, європейській Україні. За ці роки ми здобули визнання світу, і на сьогодні уся світова спільнота демонструє нам підтримку.

За право вільно жити на благодатній українській землі віддано тисячі найкращих життів наших предків та наших сучасників. Згадаймо сьогодні кожного, низько вклонімося пам’яті тих, хто виборював нам свободу. Щира вдячність тим, хто сьогодні захищає цілісність нашої держави. Слава нашим Героям!

Наша держава робить упевнені кроки та долає перешкоди на шляху зміцнення економіки та досягнення енергетичної незалежності, що стане надійним підґрунтям безпеки нашої країни. Впровадження ринкових відносин, очищення від корупції, модернізація та залучення інвестицій в економіку країни, а поряд з цим досягнення повної відкритості та прозорості влади – це ті важливі завдання, які стоять перед нами і з якими, безперечно, ми впораємося.

 Вірю в силу духу, мудрість, високий потенціал і надзвичайну працелюбність нашого народу. З нагоди свята зичу всім добра і щастя, здоров’я і добробуту, миру на нашій землі. Нехай у кожній родині панує злагода, нехай нові успіхи окрилюють і надихають для нових здобутків в ім’я майбутнього.

Нехай розквітає наша неповторна, вільна молода держава!

 Міністр                                                                                                                                  Ігор Насалик