Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Листопад 2016
П В С Ч П С Н
« Жов   Гру »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Авторизація
Архів

IMG_0793Геологорозвідувальна експедиція ДП «Львіввугілля» проводить роботи відповідного профілю у Львівсько-Волинському кам’яновугільному басейні. Протягом  січня-жовтня 2016 року шахтам держпідприємства надано послуг на суму 955 тис  грн.

Зокрема, колективом ГРЕ складено зведений цільовий звіт та базу даних про динаміку стану екологічного середовища Червоноградського геолого-промислового р-ну на етапах освоєння Львівсько-Волинського кам’яновугільного басейну. Проведено повторний тампонаж десяти старих геологорозвідувальних свердловин на шахтах «Зарічна», «Лісова» та «Степова», ремонт гідросвердловини № 473 на «Степовій», буріння розвідувально-пошукової свердловини на шахті «Червоноградська».

Підготовлено геологічний висновок на  списання балансових запасів вугілля по пласту n8 шахти «Великомостівська», звіти по об’єктах «Розвідка поля шахти «Степова»  та «Розвідка резервного блоку  шахти «Зарічна».

Проводилась геолого-економічна оцінка сировинної бази шахт “Межирічанська», «Степова», «Лісова», «Червоноградська», «Великомостівська, у тому числі коригування гіпсометричних планів вугільних пластів b1, n11, n9, n8 в,  n8, n7 в, n7 , n7 н, на полі шахти «Степова».

Фахівці займалися складанням таблиць технічних показників по свердловинах, пробурених на полі шахти «Лісова»  після попереднього звіту (1983 р.) та  на перебурювання та каротаж оцінюваних вугільних пластів b1, n11, n9, n8 в , n8, n7 в, n7 , n7 н; технічних аналізів вугільних пластів та технічних показників по свердловинах, пробурених на полі шахти «Червоноградська» після попереднього звіту (1996 р.) та  на перебурювання та каротаж оцінюваних вугільних пластів  n9, n8 в ,n8, n7 н, n7,  технічних аналізів вугільних пластів.

Згідно з домовленостями, Червоноградське бюро спеціалізованих маркшейдерських робіт винесло по координатах на місцевості дві свердловини на полі шахти  «Степова» та одну свердловину на полі шахти «Межирічанська». Експедиція   проводила виїзд  спеціалістів  для пошуків гирл свердловин на полях шахти «Степова»  №№ 3519, 3520 і  шахти «Межирічанська» № 2975.

Також проведені роботи по програмі «Динаміка стану гідроекологічного середовища Червоноградського геолого-промислового району на етапах освоєння Львівсько-Волинського кам’яновугільного басейну», а саме: виїзд спеціалістів в поле на досліджувані  об’єкти гідроспостережних свердловин, проведення обстеження і замірів рівнів води, визначення спостережних свердловин, які потребують ремонту і чистки для подальшого функціонування,  аналіз  зібраних матеріалів, поповнення гідрогеологічних таблиць і  винесення даних на гідрогеологічні карти.

Щомісячно ведуться обстеження та заміри, щоквартально – відбір проб води. Ці моніторингові роботи тривають постійно згідно з програмою «Проведення режимних спостережень за станом поверхневих ґрунтових  та підземних вод гірничих відводів шахт ДП «Львіввугілля».

Крім того, проводились роботи й  для інших підприємств. Це чистка свердловин, буріння трубчастих колодязів та гідросвердловин для оздоровчо-дитячого закладу «Прикордонник» у м.Нововолинськ та для оздоровчо-дитячого закладу в районі р. Західний Буг, замовник – Нововолинське управління освіти. Також надавались послуги населенню: буріння трубчастих колодязів, ремонт і чистка гідросвердловин та трубчастих колодязів.

Роман РОВИЦЬКИЙ,

начальник Геологорозвідувальної експедиції

ДП «Львіввугілля»