Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Січень 2017
П В С Ч П С Н
« Гру   Лют »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Авторизація
Архів

25 січня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег СИНЮТКА зустрівся із профспілковими лідерами шахтарського Червонограда.DSCN6826

На засіданні були присутні перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, генеральний директор ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко, голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, голова Регіонального об’єднання Незалежної профспілки гірників України м.Червонограда Віталій Оніжук, голови первинних профспілок шахт ДП «Львіввугілля» та працівники департаменту паливо-енергетичного комплексу Львівської ОДА.

DSCN6831 DSCN6837
DSCN6824 DSCN6818
DSCN6830 DSCN6838

Під час зустрічі із керівником області були обговорені питання реорганізації вугільної галузі в цілому, створення Національної вугільної компанії, збереження державного підприємства «Львіввугілля» як цілісного майнового комплексу, виділення державної фінансової підтримки на модернізацію та технічне переоснащення вугільних підприємств Львівщини за рахунок інвестиційних проектів, робота над якими ведеться протягом минулого року, подальша оптимізація складу держпідприємства, поповнення кадрів – працівників основних підземних професій – ГРОВів, прохідників, тощо. Також присутні детально зупинилися на питанні підвищення тарифних ставок і посадових окладів з розрахунку мінімальної заробітної плати 1600 грн., не обійшли увагою список №1,2, забезпечення засобами індивідуального захисту та засобами колективного захисту, питання оздоровлення працівників та їх сімей у літній період та протягом року. Попередньо напрацювали графік зустрічей із народними депутатами України від об’єднання «Львівщина».

Перший керівник області Олег Синютка зазначив, що для Львівщини вугільна галузь є важливою, тому дане питання він обговорює під час своїх робочих візитів до столиці із прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом.

В свою чергу Олег Михайлович запевнив, що він робитиме усе можливе для розвитку вуглевидобувних підприємств Львівщини та соціального захисту шахтарів.

Генеральний директор ДП “Львіввугілля” Андрій Дяченко, коротко інформував присутніх про основні напрямки роботи в 2017 році, в тому числі дотримання планів проходження гірничих виробок, збільшення вуглевидобутку, посилений контроль за дотримання техніки безпеки та забезпеченням працівників ЗІЗ, подякував Олегові Синютці за вагому і відчутну підтримку у вирішенні нагальних питань життєдіяльності держпідприємства. У свою чергу керівник ОДА запевнив присутніх: керівництво «Львіввугілля» та профспілкових лідерів щодо подальшої участі та допомоги у вирішенні актуальних питань роботи ДП «Львіввугілля».

Прес-служба ДП Львіввугілля