Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Січень 2018
П В С Ч П С Н
« Гру   Лют »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Авторизація
Архів

25 січня у Червоноградському Учбово-курсовому комбінаті відбулася нарада  щодо організації шкіл кадрового резерву начальників шахтних дільниць.

 Участь в нараді взяли заступник технічного директора ДП «Львіввугілля» Сергій Руденко, т.в.о. директора з кадрів і соціальних питань Любов Фент, головний механік Володимир Смага, начальники відділу трудових відносин, оплати та нормування праці Віталій Дацюк та відділу кадрів Галина Романів, директор УКК Григорій Мочульський, а також начальники відділів кадрів шахт держпідприємства.

DSCN7675іі

У зв’язку з формуванням кадрового резерву  першим керівником ДП «Львіввугілля» Олегом Акімовим поставлено завдання – розпочати роботу шкіл кадрового резерву начальників вуглевидобувних та прохідницьких дільниць, а  згодом розпочати роботу шкіл головного механіка та головного енергетика шахти.

DSCN7681вв

Директору ВП «Червоноградський УКК» Григорію Мочульському поставлено завдання розробити програму навчання працівників, скласти список викладачів. Програмами проведення шкіл передбачається охопити великий комплекс виробничих питань, вивчення методів та принципів роботи, необхідних для здійснення керівництва шахтною дільницею. До організації і проведення теоретичного курсу навчання буде залучено керівних працівників технічної, виробничої, енергомеханічної служб, служби охорони праці, юридичної служби та ВП «Управління технічного контролю якості вугілля та стандартів» ДП «Львіввугілля», Львівсько-Волинського воєнізованого гірничорятувального загону та фахівців відділу нагляду у вугільній промисловості Головного управління Держпраці у Львівській області.

Поставлено завдання перед відділами кадрів відокремлених підрозділів щодо відповідального   підбору кандидатів для навчання у школах кадрового резерву з числа інженерно-технічних працівників шахти. Після опрацювання і затвердження списків у ДП «Львіввугілля»  планується розпочати роботу школи кадрового резерву.

Прес-служба ДП «Львіввугілля»