Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2018
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів

Завершився місяць теоретично-практичного навчання, цікавих та змістовних зустрічей з спеціалістами ДП «Львіввугілля» у школі кадрового резерву начальників  вуглевидобувних та прохідницьких дільниць.

Після успішного складання іспитів 24 випускники школи резерву були запрошені в ДП «Львіввугілля».  У актовій залі у присутності керівників шахт та голів первинних профспілкових організацій  перший керівник держпідприємства Олег Акімов вручив кожному слухачеві школи кваліфікаційне посвідчення та побажав високого кар’єрного росту,  результативного втілення набутих знань й високих виробничих здобутків задля розвитку Прибузьких шахт.

DSCF0237 DSC05106
DSC05102 DSCF0240
DSC05122 DSCF0244

- Вітаю вас із великою надією на те, що ви внесете позитивний свіжий струмінь в нашу сьогоднішню нелегку роботу, – наголосив Олег Анатолійович. – Розумію, що у нинішніх  умовах досягти достойних виробничих показників непросто. І тільки ваші розум  та організаційний талант допоможуть у вирішенні тих нагальних питань, які виникають у виробництві.  Присутніх в залі директорів шахт т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” закликав залучати випускників школи кадрового резерву на відповідальні ділянки роботи для вдосконалення теоретичних і  практичних знань.

– Це питання від сьогодні на моєму особистому контролі, – додав перший керівник ДП «Львіввугілля».

У свою чергу, молоді гірничі інженери подякували організаторам школи і спеціалістам ДП «Львіввугілля» за насичену програму навчання, за дружне ставлення й змістовні дискусії.

Віктор Торіков, гірничий майстер шахти «Великомостівська», підсумував своє навчання так: – Усе відбувалося на високому рівні, наші кваліфіковані  кураторах, які десятиліттями працюють у вугільній промисловості, поділилися з нами безцінним досвідом. Ми будемо рухатися вперед, будемо наполегливо працювати, щоб був розвиток регіону, який живе за рахунок шахт.

- Навчання дає досить вагомі плюси. Коли ти спілкуєшся з фахівцями різного профілю, формується комплексний підхід до виробництва. Ми їздили на різні шахти, спостерігали за виробничим процесом, у кожного свої “фішки”, і багато чого навчився новому, можу сказати це і за всіх своїх товаришів. Головне, що це не тільки навчання, це обмін досвідом, – наголосив староста групи Ігор Вівчар, помічник начальника ДПР№1 шахти «Степова».

Посвідчення вручені. З новими знаннями, з особистим баченням подальшої роботи повернулися кваліфіковані випускники школи трудового резерву на свої підприємства.DSCF0274

Нагадаємо, такі навчання останній раз проходили на базі ДП «Львіввугілля» у 2015 році випускник  тієї школи кадрового резерву Юрій Нагурський сьогодні очолює вуглевидобувну дільницю шахти «Степова».

Прес-служба ДП «Львіввугілля»