Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2018
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів

Старший комірник Червоноградсь­ко­го Спецуправління з гасіння терико­нів та рекультивації зе­мель ДП “Львів­вугіл­ля” Емілія НОВО­ТИН­СЬКА завжди у русі. Понад тридцять років ця привіт­на енергійна жінка керує матеріальним складом підприєм­ства.IMG_20180315_095036

…У її кабінеті людно. Щойно надійшла партія ватних курток, у наявності й чоботи, рукавиці, тому майстри та працівники діль­ниць заповнюють документи для отриман­­ня спецодягу. Оформивши бланки на ви­дачу, Емі­лія Миколаївна спускається на склад й з широких полиць дістає одяг чи взуття, що видаються працівникам уп­рав­ління від­повідно до норм безоплатної ви­дачі спец­одягу.

- Понад сотня працівників задіяні на ро­ботах, що за правилами безпеки повинні виконуватися у спецодязі. Також для газо­зварників потрібні вогнетривкі кос­тюми, а бульдозеристи отримують ще й респіра­то­ри з фільтрами. Проте на скла­ді не зав­жди усе в наявності в комплекті, тому ви­­дає­мо поступово, – розповідає вона.

При одержанні речей та матеріалів, запчастин до спецтехніки оформляється при­хід на склад, при видачі – лімітна карт­ка. Щомісяця – звірка з бухгалтерією, реві­зія залишків. Склад підпорядкований помічнику начальника управління з МТП та побуту Андрію Бойчуну.

Кабінет Емілії Миколаївни дбайливо прикрашений руками господині, яка прагне зберегти чистоту та комфорт. На столі у спе­ціальних скриньках усі папери ре­тель­но посортовані, відчувається, що порядок у всьому.

 - Робота у мене відповідальна, по­тре­бує зосередженості, проводжу тут біль­шу частину дня, тож треба, щоб усе бу­ло гарно, око могло відпочити, – говорить ко­мір­ник. – Постійно є відвідувачі, й я знаю, що їм приємно бувати у затишному служ­бо­вому приміщенні.

Емілія Новотинська щиро зізнається, що любить свою роботу і вдячна долі, ад­же поталанило багато років працювати у чудовому колективі, щодня спілкуватися з людьми, з якими здружилася. А поза ро­ботою вона – щаслива дружина, мати та бабуся. Усе життя поряд чоловік Йосип, син Юліан – шахтар на видобувній дільниці “Степової”, донька Людмила – підприємець, а онуки Максим та Дмитро щодня ра­дують своїми успіхами.

Марія ЛУЦЕНКО

За матеріалами газети «Гірник»