Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2018
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів

bondr__facebook_com_mihaylo_bondar__650x410Чітко та злагоджено працюють шахтарські колективи ДП «Львіввугілля». Спускаючись у вибій, кожен гірник виконує свою роботу сумлінно і відповідально. Розуміють, що шахтарська праця – це командна робота. Не тільки знання і досвід запорука успіху гірничих досягнень, а й взаєморозуміння і взаємопідтримка. Саме так – від гірничого робітника до керівника державного підприємства – працює злагоджений багатотисячний шахтарський колектив.

І ось, на жаль, проблемні питання, які виникають неможливо вирішити самотужки. Так на сьогодні ДП «Львіввугілля» планові показники з видобутку та проходження гірничих виробок  виконує. Реалізовує вугільну продукцію. Є зароблені кошти, але через невчасні розрахунки не має можливості вчасно виплачувати заробітну плату і готувати очисні лінії на шахтах.

Тому керівництво ДП «Львіввугілля» звернулося до народного депутата України, голови підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Михайла Бондара щодо сприяння у вирішені накопичених проблемних питань.

На початку квітня народний депутат України Михайло Бондар  в своєму депутатському запиті щодо відсутності обігових коштів у ДП «Львіввугілля» звернувся з проханням до Віце-прем’єр-міністра України Володимира Кістіона та Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігора Насалика дати доручення відповідним структурним підрозділам опрацювати листи ДП «Львіввугілля» та сприяти вирішенню питань, які зазначені у зверненнях, для погашення соціальної напруги у колективах та забезпечення виконання програми розвитку гірничих робіт.

Завдяки проведеній роботі народного депутата, уваги до шахтарських питань Уряду та профільного Міністерства процес зрушив з мертвої точки щодо розрахунків з держпідприємством.

Сьогодні, 20 квітня на пленарному засіданні Верховної Ради України Михайло Бондар озвучив вимоги профспілки, які були прийняті 17 квітня цього року на засіданні Президії ЦК Укрвуглепрофспілки.

Багатотисячний колектив ДП «Львіввугілля» дякує народному депутату Михайлу Бондару, голові підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки за всебічну підтримку у вирішенні шахтарських питань.

Прес-служба ДП “Львіввугілля”