Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2018
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Авторизація
Архів

У ДП “Львіввугілля” відбулося за­сідання постійно діючої комісії з охоро­ни праці, присвячене Всесвітньому дню охорони праці, який відзначаємо що­річно 28 квітня.

Т.в.о. генера­льного ди­ректора ДП “Львіввугілля” Олег Акі­мов привітав присутніх з прийдешнім професійним святом та наголосив, що створення безпечних умов праці – пріоритет ДП «Львіввугілля».

DSCF0440 DSCF0441
DSCF0452 DSCF0458

В.о. заступника генерального директора з охорони праці Віталій Вандзьо звітував про стан ОП по ДП «Львівугілля» загалом, значний прогрес у забезпеченні працівників засобами індивідуального захисту та очікуване у короткостроковій перспективі придбання шахтарського спецодягу тощо.

За результатами традиційного огляду-конкурсу цьогоріч спеціальна комісія визнала переможцями служби охо­рони праці ВП “Шахта “Відродження” та ВП “Вантажно-транспортне управління”.  Друге місце – у ВП “Шахта  “Ме­жирічан­ська” та, від­повідно, третє – у ВП “Шахта “Вели­ко­мостівська”.

Серед виробничих дільниць шахт пе­ремогла вуглевидобувна дільниця з шахти “Лісова”, яку очолює Степан Гри­цак, другою стала ДПР-1 зі “Сте­пової”, де на­чальником Андрій Пашкуць­кий, а завершує трійку лідерів колектив дільниці монтажу-демонтажу гірничошахтного об­лад­нання з “Червоноградської” під ке­рів­ництвом Сергія Пастуховича. Кращою серед підприємств визнана дільниця очис­них споруд Червоноградського спецуправ­ління з гасіння териконів та ре­культи­вації земель, якою керує Олег Ковалик.

У номінації “Кращий працівник” відзна­чено бригадира ДПР шахти “Відродження” Андрія Ахтянкіна, а “Кращим громадським інспектором” за результатами оцінювання став Михайло Мельник з “Межирічанської”. Комісія також нагородила за кращу агі­тацію правил безпеки в підземних вироб­ках шахти службу охорони праці з шахти “Степова”.

Перший керівник держпідприємства Олег Акімов відзначив переможців огляду-конкурсу грамотами. Начальник відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Осадця привітав присутніх зі святом та зауважив, що безпека шахтарів – спільна турбота Держпраці та адміністрацій шахт. Старший технічний інспектор праці Львівської територіальної організації Профспілки вугільників України Ярослав Стельмащук інформував, що Профспілка вугільників України активно працює над розширенням Списків №1 і №2, щоб залучені більшу половину робочого часу до підземних робіт працівники мали належні пільги. Голова Сокальського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області Оксана Гузіч сердечно привітала гірників та побажала насамперед міцного здоров’я. Долучився до вітань і технічний інспектор праці РО НПГУ м.Червонограда Віктор Оренчук.

Прес-служба ДП «Львіввугілля»