Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Серпень 2018
П В С Ч П С Н
« Лип   Вер »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Авторизація
Архів

чимало труднощів зустрічають праців­ники дільниці підго­тов­чих робіт № 2 шахти “Степова”, яку очолює Микола За­ліський.

На дільниці працюють дві бригади. Бригада Любомира Гука прок­ладає 134 вентиляційний штрек, а бригада Ігора На­зарука – магістральний західний конвеєр­ний штрек. До проходження 134 венти­ля­цій­­ного штрека бригада Любомира Гука проходила 118 розвідувальний штрек.DSCN1430

- Це була доволі складна виробка, – говорить бригадир Любомир Гук. – Були гео­логічні порушення, довкола усі очисні виробки відпрацьовані, тому як стали тут до роботи у лютому, перші два місяці по­тер­пали від сильного заводнення. У се­ре­дині липня вже закінчили проходження цієї виробки, демонтовано комбайн і пере­йшли на проходження розрізної печі 134 вен­тиляційний штрек.

Виконуючий обов’язки механіка діль­ниці Олександр Ліщук зазначив:

- Хоча наші комбайни КСП-32 дещо зас­тарілі, й ремонтні перші зміни завжди мають над чим працювати, намагаємося виконувати план. Зросли зарплати – зро­сла і мотивація.

Бригадир Ігор Назарук зі своїми робіт­никами працює у магістральному захід­ному конвеєрному штреку з травня. У серпні гірники перемонтовуватимуть тех­ніку у нову виробку – 139 бортовий штрек.

Як розповідає начальник дільниці Ми­ко­ла Заліський, у червні пройшли 75 м магістрального західного конвеєрного штрека та 95 м 118 розвідувального штре­ка, що відповідає плановому завданню.

- Працюємо у погіршених гірничо-геоло­гічних умовах, – розповідає керівник дільниці, – тому доводиться докладати мак­симум зусиль, щоб дати результат. Налаштовують колектив на виконання ви­роб­ничих завдань наші бригадири Лю­бомир Гук та Ігор Назарук, а також ланкові Тарас Дещиця та Ярослав Тхір. Давно пра­цюють на дільниці та користуються заслуженою повагою на шахті прохідники Михайло Шклянка, Роман Романів, Борис Ільчишин, Василь Кундик, машиністи гір­ничих виїмкових машин Тарас Сас, Роман Остасюк, а також наші досвідчені елект­рослюсарі Олег Голько, Олександр Вис­лоцький та Володимир Квасниця. Доб­ре, що останнім  часом  матеріальне пос­та­чан­ня покращилось: є чим кріпити, на постійній основі отримуємо достатній обсяг дерев’яної затяжки. Та і з забезпеченням запчастинами також порядок. Шахтну тех­ніку ремонтуємо своїми силами, давно вже не отримуємо нічого нового, тому нав­чилися дуже бережливо ставитися до не­хай старих, але надійних комбайнів.

Іван СЕМАК

На фото: начальник ДПР№2 Микола За­ліський, МГВМ Андрій Сумик, Олександр Лі­щук і бригадир Ігор Назарук (зліва направо).

За матеріалами газети «Гірник»