Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Жовтень 2018
П В С Ч П С Н
« Вер   Лис »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Авторизація
Архів

28 серпня, на шахті «Степова» у приміщенні актового залу відбулося чергове засідання постійно – діючої комісії з охорони праці.

В роботі ПДК з охорони праці взяли участь: в.о. директора шахти Микола Клюка, в.о. головного інженера Ігор Юрків, в.о. заступника директора з охорони праці Андрій Радь, заступник директора з виробництва Богдан Майдюк, начальник відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Осадця, начальники відділів та служб, начальники дільниць, їх заступники, помічники, механіки, гірничі майстри, бригадири, ланкові, голови профкомів шахти.1

Розпочали засідання з приємного: представник військового батальйону ОУН військової частини А1445 Ярослав Сідельник висловив слова вдячності голові ППО Незалежної профспілки гірників України шахти Василю Семканичу та всьому трудовому колективу за допомогу і підтримку військового батальйону у важкий для країни час та вручив подяку.

Під час проведення ПДК заслухали інформацію Володимира Осадці, який повідомив про проведення планової комплексної перевірки представниками ГУ Держпраці у Львівській області в період 19-21 листопада 2018року і назвав об’єкти господарювання підприємства, які будуть перевірятись.

2 4

Головний енергетик Сергій Часовських виступив із звітом щодо порушень, які були виявлені під час перевірки за належним станом електрообладнання та електричних мереж у гірничих виробках шахти протягом вересня поточного року. Також було заслухано в.о. начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки Володимира Клепака.

Про порушення, які були виявлені під час ведення посиленого контролю інженерно-технічними працівниками шахти, доповів директор шахти Микола Клюка та вказав в.о. заступника директора з охорони праці на подальшому контролі стану безпечної експлуатації енергогосподарства, належного провітрювання гірничих виробок, справністю вентиляційних споруд, протипожежним захистом гірничих виробок і поверхневих об’єктів підприємства, безпечним веденням вогневих робіт, безпечної експлуатації поверхневих виробничих будівель та споруд.

В ході засідання детально розібрали випадки порушення працівниками підприємства вимог трудової дисципліни, які без поважних причин не з’явились на роботу у вересні цього року.

На завершення директор шахти довів до відома присутніх інформацію щодо виконаних показників з проведення підготовчих вибоїв та видобутку вугілля та про подальшу перспективу роботи підприємства та підготовку лав №134, 139.

Андрій РАДЬ,

в.о. заступника директора з охорони праці

ВП «Шахта» Степова» ДП «Львіввугілля»