Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Жовтень 2018
П В С Ч П С Н
« Вер   Лис »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Авторизація
Архів

У день величного християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці наша держава відзначає День захисника України, 76-ту річницю створення Української Повстанської Армії та День Українського козацтва. Ці свята, зведені воєдино, набули особливо важливого змісту, адже упродовж багатьох століть волелюбні козаки та відважні вояки УПА зі зброєю в руках боронили рідну землю і віру, вважаючи Божу Матір своєю Небесною Покровителькою та Заступницею.відкритка-2018

Цього дня, гортаючи у пам’яті сторінки історії, вшановуємо звитягу предків, які славетними звершеннями здобували й відстоювали Українську свободу і незалежність. На їхніх подвигах ми відроджуємо власну гідність і національну свідомість. І нині, в буремні для нашої держави часи, сповідуючи відданість ідеям відновлення державності, національної гідності та свободи, як вояки ОУН-УПА, Герої Крут, Січові Стрільці, повстанці УНР і ЗУНР, Герої Небесної Сотні, сучасні воїни  виборюють нашу свободу і незалежність на Східних рубежах України.

            Серед тих, хто зустрічає свято у прифронтовій зоні, є і десятки наших товаришів-шахтарів, які уклали контракт та служать у Збройних силах України. А понад триста мобілізованих до війська працівників ДП «Львіввугілля» вже повернулися до мирної праці і на іншому фронті – вугільному, зміцнюють паливно-енергетичний комплекс України, піднімаючи на-гора «чорне золото», щоб було тепло і світло в оселях тисяч сімей. Ми пам’ятаємо всіх полеглих земляків, вони без перебільшення – Герої, ми шануємо тих, хто вже демобілізований, але не забуваємо й про волонтерів. Колективи наших шахт повсякчас активно долучаються до допомоги війську.

          Тож 14 жовтня, як і щодня підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб покрила своїм Омофором Український народ та наше військо, повсякчас підтримувала та оберігала мужніх українських воїнів й дарувала довгоочікуваний мир у країні.

Адміністрація ДП «Львіввугілля», Львівська територіальна організація Профспілки вугільників України та Регіональне об’єднання НПГУ м.Червонограда щиро дякують кожному захиснику України за звитягу та героїзм, за справжній український бойовий козацький дух і бажають оборонцям рідної землі міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу.