Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Лютий 2019
П В С Ч П С Н
« Січ   Бер »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Авторизація
Архів

   30 січня цього року на ВП «Шахта «Степова» у приміщенні актового залу відбулося  чергове  засідання  постійно діючої комісії з охорони праці, в якій взяли участь в.о. директора шахти Микола Клюка, в.о. головного інженера Андрій Ігнатюк, заступник директора з охорони праці Тарас Десятник, заступник директора з виробництва Богдан Майдюк, головний механік Юрій Ількевич, провідний юрисконсульт Оксана Тарчанин, головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Розалюк, начальник відділу страхових експертів з охорони праці Сокальського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області Богдан Рудик, лідери профспілок шахти, начальники відділів та служб, начальники дільниць, їх заступники, помічники, механіки, гірничі майстри, бригадири, ланкові.

_DSC1437а _DSC1447ф

   На початку засідання заслухали інформацію Богдана Рудика про страхові випадки, які пов’язані з виробництвом у Сокальському районі протягом 2018року, зокрема, випадки виробничого травматизму і профзахворювання зменшилися. Представник Фонду зосередив увагу присутніх на виконанні заходів розроблених для запобігання виникнення випадків виробничого травматизму та професійних захворювань.

   Володимир Розалюк підбив підсумки проведених перевірок на підприємстві у 2018року і відмітив, що із 212 порушень залишилось невиконаними тільки 4. Подякував керівникові підприємства та начальникам усіх дільниць за плідну співпрацю.

   Заступник директора з охорони праці Тарас Десятник звітував про роботу служби охорони праці на підприємстві протягом 2018року, в тому числі про результати перевірок представниками Держпраці та ВГРЗ. Доповів про забезпеченість працівників засобами індивідуального захисту, провів аналіз виробничого травматизму та профзахворювання за 2018рік у порівнянні з минулим періодом. Торкнувся питання дисциплінарного покарання порушників трудової дисципліни. Крім того, Тарас Десятник розповів про виконання робіт по частковому впровадженню пілотного проекту системи управління безпекою і гігієною праці на основі ризик – орієнтовного підходу.

    В ході наради, обговорили питання лікарняних листків непрацездатності працівників підприємства з початку 2018року, які у порівнянні з аналогічним періодом 2017року зменшилися. Щомісяця на шахті проводиться засідання інженерно-лікарської бригади, де заслуховують працівників, які часто хворіють, ведуться превентивні заходи. Періодичний медичний огляд, буде проводитись в період з 04 лютого по 07 березня 2019року.

    Далі провідні фахівці доповідали про подальший контроль за дисципліною у гірничих виробках, про терміни подання електронних декларацій інженерно-технічними працівниками, про проведену роботу шахти «Степова» та ДП «Львіввугілля» з представниками польської групи «Фастінг груп», щодо забезпечення гірничошахтним обладнанням для відпрацювання вугільних запасів по пласту п8в «Тонкий» та повноцінного запуску в роботу Північного блоку шахти.

  Василь Семканич говорив про нестабільну ситуацію по виплаті заробітної плати. Вручив подяку керівнику підприємства і голові НПГУ від адміністрації Львівського академічного драматичного театру імені Лесі Українки за сприяння у відображенні шахтарських буднів та підготовці театральної вистави «Горизонт 200».

   Микола Клюка підсумував роботу ПДК, поінформував присутніх про виконані показники з проведення підготовчих вибоїв, видобутку вугілля за 2018рік та січень місяць 2019року, а також про подальшу роботу підприємства та підготовку лав №142, №139. Присутні розглянули обставини та причини нещасних випадків, які сталися на підприємстві протягом січня місяця 2019року. Начальники дільниць доповіли про виконання розроблених заходів щодо недопущення подібних випадків.

Інформацію підготував:

Заступник директора з охорони праці

ВП «Шахта» Степова» ДП «Львіввугілля» Тарас Десятник