Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Квітень 2017
П В С Ч П С Н
« Бер   Тра »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Авторизація
Архів

тато-мама-яУ Червонограді пройшли тра­ди­цій­ні міські родинні спортивні зма­ган­ня “Тато, мама і я – спортивна сім’я”, які від­булися в приміщенні Червоно­град­с­ької ДЮСШ №1. В святковій ат­мо­сфері змагалися дружні веселі ро­­ди­ни. 

Чудовий настрій, спортивний азарт, то­вариські стосунки, дитячі посмішки, при­ємна фізична активність і надзвичайно по­зи­тивна атмосфера панувала під час спортив­ного заходу, а батьки на власному при­к­­ладі показали своїм дітям, що за­няття спортом – це цікаво, корисно й необ­­хідно для здорового й активного жит­тя.

Позмагатися у спритності, винахід­ли­­вості і просто відпочити та поспілку­ва­ти­ся з дітьми зголосилося дев’ятнадцять сі­мей­них пар з дітьми – хлопчиками та дів­чатками. Вони змагалися у п’ятьох кон­курсах: хокей, єралаш, мисливство, смуга перешкод, слалом. Учасники свята емо­цій­но та жваво реагували на кожне із зав­дань, демонстрували свою швидкість, згур­то­ваність та високий рівень спортив­них вмінь і навичок.

Після завершення естафет було ого­лошено підсумки свята та нагороджено пе­ре­можців. Серед сімейних пар з дівчат­ками другий рік поспіль перемогу здобула сім’я гірника очисного забою шахти “Лі­сова” Андрія Корнови (дружина Тетяна і до­нька Юлія), а бронза у ще однієї шахтар­ської родини із шахти “Відродження”- головного технолога Миколи Рудека, його дру­жини – лампівниці Катерини та доньки Юлії.

За участь у спортивних змаганнях пе­реможці отримали грамоти та солодкі призи, а всі інші учасники безліч емоцій, позитиву та радості, адже у таких заходах го­ловне – участь, а не перемога.

- У цих змаганнях ми беремо участь щороку. Це дуже добре, що в нашому міс­ті організовують такі заходи для роди­ни, адже тут панує гарний настрій. Ми й надалі будемо залучати до таких спортивних за­хо­­дів своїх дітей, – підсумував Ан­дрій Кор­нова.

Переможці міських змагань представ­ляли Червоноград на обласних змаган­нях, що відбулися в Жовкві. Команда сім’ї Корнових, як особисто, так і в загальноко­манд­ному заліку, зайняла перше місце й відтак представлятиме Львівщину на фі­нальних Всеукраїнських змаганнях “Тато, мама і я – спортивна сім’я” у сере­дині травня, які відбудуться в Запорізькій об­лас­ті.

Іван СЕМАК

На фото: серед переможців спортив­них змагань шахтарські родини Корнових (зліва) та Рудиків (справа).

За матеріалами газети «Гірник».