Контакти

ДО ДЕЯКИХ РОЗДІЛІВ САЙТУ ІНФОРМАЦІЯ

ТИМЧАСОВО

ОБМЕЖЕНА

E-mail: lvug@bis.net.ua

тел. +38(03257)2-32-39

Гаряча лінія

ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЮ

Телефон для звернення:

+38(03257)2-04-59

Календар
Січень 2018
П В С Ч П С Н
« Гру   Лют »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Авторизація
Архів

Шановні гірники, ветерани шахтарської праці!

Дорогі мешканці Прибужжя!

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

2316579_originalТрадиційно на порозі наступного року ми оглядаємось на пройдений шлях, осягаємо рік уже прожитий. 2017-й був для вугільної галузі Львівщини сповненим різнопланових подій, викликів та випробувань. Трагічна аварія на шахті «Степова» навіки залишила сумний слід у наших серцях. Але попри усі негаразди шахтарські колективи стабільно піднімали на-гора вугілля та готували метр за метром очисну лінію. Введено у дію шість нових комплексно-механізованих вибоїв. Гірники шахт «Лісова» та «Відродження»   достроково впоралися з річним завданням з видобутку вугілля, з випередженням графіка спрацювали й прохідники  «Великомостівської». Для оснащення нових лав на «Відродження» та «Степовій» у грудні Кабмін надав держгарантії ДП “Львіввугілля” за кредитом на 340,3 млн  гривень на два інвестпроекти. А добре налагоджена ефективна співпраця й підтримка облдержадміністрації, народних депутатів, місцевої влади та активна участь профспілок у вирішенні найгостріших питань дозволяють впевнено стверджувати:  у прийдешньому 2018 році шківи на копрах наших копалень продовжать свій невтомний колообіг, й повні скіпи галицького сонцекаменя й надалі забезпечуватимуть тепло і світло у оселях українців.

Працівники усіх відокремлених підрозділів держпідприємства налаштовані докласти максимум зусиль, щоб вугільне виробництво Прибужжя розвивалося, праця була продуктивною, а відтак збереглися робочі місця та достойно жили тисячі родин, чия доля безпосередньо пов’язана з  шахтами, а молоде покоління мало можливість розраховувати на перше робоче місце на рідних теренах. Чи справдяться ці сподівання, залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності,  життєвої позиції,  щоденної кропіткої праці.

Зустрічаючи Новий Рік та одне з найвеличніших християнських свят – Різдво Христове, віримо: 2018 рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а святкова Різдвяна зоря осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов’ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України! Щиро і сердечно зичимо кожному з вас людського щастя, міцного здоров’я, смачної куті, дзвінкої коляди, миру, достатку і Божої благодаті. З  Новим роком! З Різдвом Христовим!

Олег АКІМОВ,

т.в.о.  генерального директора ДП “Львіввугілля”

 

Олег ТУРЧИН,

голова Львівської територіальної організації Профспілки

працівників вугільної промисловості України

 

Віталій ОНІЖУК,

голова Регіонального об’єднання

Незалежної профспілки гірників України

м. Червонограда